معیارهای انتخاب بیماران برای کاشت حلزونی
یکی دیگر از نشانههای پیشرفت در علم کاشت حلزونی، تغییرات وسیع در معیارهای کاندیداتوری بیماران است.
به طوری که فرضاً در مورد آستانههای شنوایی، معیار ناشنوایی کامل دو طرفه (بیش از ۱۱۰ دسی بل HL) در دهه ۱۹۸۰ به کم شنوایی شدید (بیش از ۷۰ دسی بل HL) در دهه ۱۹۹۰ تغییر یافته و امروزه نیز معیارهای مبتنی بر بازشناسی گفتار در سطوح فوق آستانه (امتیاز کمتر از ۵۰ درصد در بازشناسی جملات در مجموعه باز با استفاده از سمعک مناسب) را به عنوان معیار کاندیداتوری در نظر میگیرند.
سمعک
علاوه بر بزرگسالان انجام کاشت حلزونی برای کودکان نیز با مجوز FDA انجام میشود. در موارد نوروپاتی/نقص همزمانی عصب شنوایی نیز با وجود دارا بودن آستانههای نزدیک به هنجار در اودیوگرام، کاشت حلزونی در این افراد انجام شدهاست و عملکرد بیمار خصوصاً در نویز بهبود چشمگیری یافتهاست.
خرید سمعک
ضمناً امروزه برای بیمارانی که دارای باقی مانده شنوایی قابل توجه در بسامدهای پایین هستند از پروتزهای کاشت هیبرید با ردیف الکترودی کوتاه (ترکیبی از تقویت اکوستیکی و الکتریکی) استفاده میشود.
خرید سمعک در کرج
هر قدر که عملکرد پروتزهای کاشت حلزون پیشرفت کرده و بهبود یافتهاست، هزینه آنها نیز کاهش یافته و جراحی آن در حجم وسیع تری نسبت به گذشته انجام میگیرد تا جایی که پیش بینی میشود در آینده به سطح قیمت سمعکهای معمولی برسد و فرد کم شنوا بتواند خود میان سمعک یا کاشت حلزونی (یا هردو) انتخاب نماید.