قیمت سمعک
همچنین، اجتماع بیش از حد موم در گوش سبب گوشدرد، کاهش شنوایی و سوت کشیدن گوش میشود. در چنین شرایطی بایستی بیمار جهت شستشوی گوش و اقدامهای لازم به پزشک مراجعه کند.همچنین بد نیست بدانید که فقدان جرم گوش ممکن است منجر به خشکی گوش و خارش آن شود.
مجرا و پردهی گوش بسیار حساس هستند. تولید واکس زیاد در گوش ممکن است به آسیبدیدن ساختار این اعضا منجر شود و در نهایت روی شنوایی فرد تاثیر منفی بگذارد. به همین خاطر، خارج کردن واکس اضافه با شستشوی گوش یکی از ایمنترین و کمخطرترین روشهای پزشکی است که میزان ریسک آسیبدیدن این عضو بدن در آن بسیار پایین است.در بعضی مواقع ممکن است اجسام خارجی همانند غذا، حشره، سنگریزه یا آشغال به داخل گوش راه پیدا کنند و در همان جا بمانند. در چنین مواردی، باید فورا این اجسام از گوش خارج شوند تا به عمق نرسند و به پرده گوش آسیب نرسانند. برای این منظور، گوش فرد باید شستوشو داده شود.
سمعک
پزشک پیش از شستوشوی گوش به طور دقیق داخل گوش بیمار را معاینه میکند تا مطمئن شود که جرم گوش در نتیجه تولید بیش از حد این ماده است و در نتیجهی ورود جسم خارجی انجام نگرفته است.پس از معاینه، پزشک با استفاده از وسیلهای موسوم به اتوسکوپ (گوشبین) وارد گوش میشود. این وسیله نور به داخل گوش انداخته و مثل ذرهبین به بزرگنمایی تصویر میپردازد.برخی دیگر از متخصصان گوش به وسیله ساکشن به شستشوی گوش میپردازند. به این صورت که بیمار به مدت سه تا چهار روز مرتب از قطره «گلیسیرین فنیکه» برای چرب کردن گوش استفاده میکند تا جرمها حالتی نرم پیدا کنند و تخلیهشان راحتتر شود. سپس پزشک با دستگاه ساکشن جرم نرمشده را از گوش خارج میکند. فشار این دستگاه استاندارد است و به گوش آسیب نمیرساند.برخی دیگر از پزشکان نیز با استفاده از وسیله سرنگمانندی آب استریل یا سرم نمکی را وارد گوش میکند تا فشار این آب سبب خروج جرمهای اضافه شود. این فرایند درد زیادی بدنبال ندارد اما بدون شک در اثر کنده شدن جرم اضافه از گوش احساس ناراحتی خواهید داشت.
خرید سمعک ارزان در کرج
شستوشوی گوش در خانه
توصیه ما این است که تخلیه جرم گوش خودسرانه صورت نگیرد و این کار به دست متخصص سپرده شود. اما اگر قصد دارید این کار را در خانه انجام دهید، ابتدا باید سطح خارجی گوش را با یک پارچه تمیز پاک کنید. حواستان باشد که نباید از گوشپاککن استفاده کنید.زمانیکه سر پنبهای و پهن گوش پاککن را داخل گوش فرو میکنید، در واقع خودتان باعث بیشتر شدن جرم گوش و فرو رفتن آن در انتهای کانال میشوید. این کار شستشوی گوش را سختتر میکند و بعد از مدتی قدرت شنواییتان کاهش مییابد.
پس از تمیز کردن گوش، با استفاده از قطرهچکان هر روز چند قطره روغن بچه یا گلیسیرین را داخل گوش خود بچکانید تا جرمهای داخل گوش نرم شوند. سپس با استفاده از سرنگ محلول آب ولرم و نمک را به داخل گوش پمپاژ کنید تا جرم از گوش خارج شود.
در وهله اول بگوییم، اگر به بیماری دیابت دچار هستید، سیستم ایمنی بدنتان ضعیف است یا پرده گوشتان سوراخ شده است از شستشوی گوش با سرنگ آب جدا پرهیز کنید.
- mmdjavvad
- آگوست 31, 2019
- مقالات
- No Comments
شست و شوی گوش
آنچه در این مطلب میخوانید